Man trenger ikke å være stor for å gjøre en god jobb. Tvert imot. 

ART arkitekter og ingeniører AS er et kompetent fagmiljø bestående av tretten personer, med kontor på Moa. I et tett og tillitsfullt samarbeid med våre oppdragsgivere, har vi fokus på prosjektenes kvalitet, fremdrift og prosjektøkonomi.  

Selskapet i sin nåværende form ble etablert i juni 2011. Da fusjonerte selskapene Arkitre AS og Ramstad & Taklo AS, for å kunne tilby et tverrfaglig kompetansemiljø her på Nordvestlandet.

Trykk her for å se ART sine godkjenningsområder og tiltaksklasser

Sentral godkjenning: ART har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 på flere områder, både arkitekturfaglig og ingeniørfaglig.

Formelle medlemskap: ART har nødvendige ansvarsforsikringer og medlemskap i: Arkitektbedriftene i Norge (AiN) og RIF - Rådgivende ingeniørers forening

Våre arkitekter er medlemmer i Norske arkitekters landsforbund, NAL

Våre ingeniører er medlemmer i NITO

Trykk her for å se ART sin miljørapport

Kollegialt nettverk: ART har gjennom årene bygget et omfattende kollegialt nettverk. Nettverket består i stor grad av fagfolk med kompetanse som vi ikke har i eget hus. Fordi vi kjenner menneskene godt, er det enkelt å få hjelp. Det kan være raske svar på spørsmål, deltakelse i møter med oppdragsgivere, eller engasjement på prosjektbasis. 

Personvernerklæring: Trykk her for å laste ned ART sin personvernerklæring