Man trenger ikke å være stor for å gjøre en god jobb. Tvert imot. 

ART arkitekter og ingeniører AS er et kompetent fagmiljø bestående av tolv personer, med kontor på Moa. I et tett og tillitsfullt samarbeid med våre oppdragsgivere, har vi fokus på prosjektenes kvalitet, fremdrift og prosjektøkonomi.  

Selskapet i sin nåværende form ble etablert i juni 2011. Da fusjonerte arkitektkontoret Arkitre AS (stifta i 1981) og ingeniørkontoret Ramstad & Taklo AS (stifta i 1985), for å kunne tilby et lokalt forankra, tverrfaglig kompetansemiljø for arkitektur, byggeteknikk og prosjektadministrasjon her på Nordvestlandet.

Våre oppdragsgivere er private utbyggere, eiendomsutviklere, kommuner, Møre og Romsdal fylkeskommune, Statsbygg, OBOS, entreprenører, betongelementprodusenter og private hus- og hyttebyggere. Våre ingeniører jobber også med andre arkitektkontor.

Organisasjonsnummer: 840 324 532

Trykk her for å se ART sine godkjenningsområder og tiltaksklasser

Sentral godkjenning: ART har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 på flere områder, både arkitekturfaglig og ingeniørfaglig.

Formelt medlemskap: ART har nødvendige ansvarsforsikringer, og medlemskap i Arkitektbedriftene i Norge (AiN).

Kollegialt nettverk: ART har gjennom årene bygd et omfattende kollegialt nettverk. Nettverket består i stor grad av fagfolk med kompetanse som vi ikke har i eget hus. Fordi vi kjenner menneskene godt, er det enkelt å få hjelp. Det kan være raske svar på spørsmål, deltakelse i møter med oppdragsgivere, eller engasjement på prosjektbasis. 

Våre arkitekter er medlemmer i Norske arkitekters landsforbund, NAL, og aktive i Møre og Romsdal arkitektforening (MAF). Gjennom arkitektforeninga sitt partnerskap er vi også engasjert i Framtidslaben i Ålesund, U4SSC-lab. Vi oppmuntrer til arkitektur for bærekraft og bærekraftige betingelser for arkitektur.

Trykk her for å se ART sin miljørapport

Personvernerklæring: Trykk her for å laste ned ART sin personvernerklæring